bilder som skaper følelser

Om Oss

HomeArt er en helt ny nettbutikk, åpent i midten av februar. Vi gleder oss stort til å presentere våre unike bilder til deg som kunde. Vi håper du synes kunstig intelligens er like spennende som oss, og ser mulighetene man har.

Litt om butikken

Vår online butikk for AI-generert kunst ble etablert i februar 2023, og vi er stolte av å tilby et unikt utvalg av bilder til våre kunder. Vårt katalog vil kontinuerlig utvides, slik at du alltid vil finne nye og spennende motiver å velge mellom.

Vi sender til hele Norge, og bestillinger på over 2000 kroner kvalifiserer til gratis frakt. Vi håper du vil finne noe som passer perfekt i hjemmet, hytta eller andre steder du ønsker å dekorere. Vi setter pris på all tilbakemelding, så ikke nøl med å la oss få vite dine tanker og meninger.

Kort om våre bilder og AI-kunst

Våre AI-bilder er resultater av en unik kombinasjon av kunstig intelligens og menneskelig skaperevne. Genereringen av bildene krever en kunstnerisk touch og en kreativ tankegang, samt at bildene blir viderebehandlet i ulike bilderedigeringsverktøy for å gi dem den perfekte finish. Resultatet er unike og eksklusive kunstverk som tar det beste fra begge verdener – teknologi og kunst.

Meditation
«Refleksjoner i ro»

«Farger i mørket»

Begrensede opplag og kolleksjoner

Bilder fra HomeArt selges gjerne i begrenset opplag. Enkelte bilder eksisterer det kun noen få eksemplarer av. Andre bilder kan ha noe større opplag. Når du klikker deg inn på et bilde, vil du alltid kunne se hvor mange eksemplarer som gjenstår for salg.

HomeArt vil også tilby kolleksjoner av bilder. Det betyr en samling av bilder som hører til hverandre (men som allikevel ikke er avhengig av hverandre). Bildene i disse kolleksjonene selges også i begrenset antall og legges ut for salg ett og ett.

Formater og materialer

Du kan se hva slags formater/størrelser hvert bilde selges i, ved å klikke deg inn på produktsiden til det aktuelle bildet. Stort sett kan du velge mellom plakat (som du selv kan ramme inn) eller ferdig print på fotolerret. Du kan også kjøpe en bildefil som du selv laster ned og eventuelt får trykket på papir eller andre materialer. Prisen på bildet får du se når du har angitt ønsket størrelse og materiale.

bestillingsverk

Oppdag mulighetene for å skape din egen personlige kunstopplevelse hos HomeArt. Vi tilbyr deg en unik mulighet til å utforme ditt eget kunstverk. Alt du behøver å gjøre er å sende inn dine tanker og idéer, så vil vi lage tre forslag til deg. Du har da frihet til å velge det kunstverket som ser mest ut som det du hadde forestilt deg, eller takke nei uten å forplikte deg til noe. 

La oss samarbeide for å bringe liv til dine vegger og skape et hjem som føles enda mer som deg.

Drømmenes palett // Homeart // Veggkunst // Veggbilder

«Drømmenes palett»

Få 10 % på handelen

Fyll inn epostadressen din nederst på siden så mottar du en kupongkode som gir deg 10 prosent på handelen din.

du kan få fri frakt

Handler du totalt for over 1500 kroner, vil vi gjerne gi deg fri frakt på det du har kjøpt. Dette skjer automatisk i kassen.

Kontakt oss

Har du spørsmål om frakt, bildene våre eller noe annet. Ta kontakt så svarer vi deg så snart vi har mulighet.

Handlekurv